O Nama.


STRUČNOST, EFIKASNOST I TAČNOST SU BAZA NAŠEG POSLOVANJA.

Posjedovanjem velikog magacinskog prostora, sopstvenog prevoza za distribuciju, bogatom raspoloživošću robe, širokim asortimanom, možemo odgovoriti našim kupcima u svakom momentu i na svakom mjestu. Sa uspjehom pratimo nova dostignuća i tehnologije u oblasti zaštite na radu svojim redovnim prisustvima na evropskim i domaćim sajmovima.

ZAŠTO IZABRATI NAS?

  • Široka ponuda kvalitetnih proizvoda
  • Brza isporuka po cijeloj Bosni i Hercegovini
  • Stručni tim na Vašem raspolaganju
  • Podrška kupcima
  • Izložbeni salon Sarajevo, Rudija Alvađa 16

Firma Besser d.o.o. je generalni zastupnik italijanske firme GIASCO za teritoriju Bosne i Hercegovine.

Firma GIASCO iz Italije više od 40 godina proizvodi zaštitnu obuću, pažljivo usklađenu sa zaštitnim standardima, tehničkoj izradi materijala i dizajnu.Uspjeh, inovacije, tehnologija i dizajn su realnost i osnova na kojoj firma GIASCO gradi novu brigu.

Iskustvo i inovacije su pobjednički elementi za GIASCO. Svojim potrošačima GIASCO nudi ozbiljnu saradnju, da se zajednički pobijedi tržište, visokim asortimanom, odgovorima na različite potrebe, bogatom raspoloživosti na lageru, efikasnoj usluzi, dobrom iskustvu u primjeni UNI EN ISO 9001: 2000 standarda. Provjerite zašto uposlenici vodećih kompanija kako na domaćem tako i na inostranom tržištu preferiraju GIASCO radnu obuću. Više o firmi GIASCO možete pogledati na sajtu www.giasco.com

Kroz dugogodišnji partnerski status sa kompanijom Ampri, naša firma Besser d.o.o. stekla je mogućnost da svojim klijentima ponudi cjelokupni asportiman Ampri-a na području Bosne i Hercegovine.

Ovaj evropski gigant svoju priču započinje 1995. godine kao kompanija, čije je poslovanje bilo usmjereno na proizvodnju i prodaju jednokratnih rukavica. No, zbog potražnje na tržištu i znanja o zahtjevima kupaca, širenje asortimana jednokratnog programa razvijalo se brzinom svjetlosti. Danas kompanija broji oko 100 ljudi sa ogromnim zalihama robe i prostranim magacinskim prostorima u blizini Hamburga. Pouzdanost, temeljitost, ljubaznost, organiziranost, kvaliteta, brzina, samo se neke od karakteristika kojima Ampri uspjeva očuvati i unaprijediti dosadašnja, ali i postići buduća dugogodišnja uspješna partnerstva .Svoj uspjeh ova kompanija gradi na stalnoj komunikaciji s kupcima, prepoznavanju njihovih potreba i želja i njihovom potpunijem zadovoljavanju, te neprestanom prilagođavanju svog poslovanja najnovijim svjetskim trendovima .Na osnovu istraživanja tržišta kompanija Ampri pažljivo bira odgovarajući asortiman i kvalitet proizvoda.

 

When you’re looking for to write an essay quickly, you may think of searching for essays at a low cost to buy. It’s not a bad idea at all however there are a few things to consider when choosing a cheap essay writing service. For starters, you need to consider the time frame. In general, essays for sale at a low cost to purchase must be completed in four hours. However, some companies may add a fee if you want your essay done earlier. Make grade miners sure you check the policies of the organization prior to placing your order.